Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 Zaal - Don Quishoot D1 : 3-1
D1 Zaal - HCAS D1 : 2-5
D2 Zaal - H.O.D. D4 : 2-2
D2 Zaal - HOCKEY HEEZE D3 : 1-13
H1 zaal - Don Quishoot H1 : 2-1
H1 zaal - R.H.C. Concordia H1 : 3-2
H2 Zaal - Maastrichtse Hockey Club MHC H3 : 1-1
H2 Zaal - HC Nova HO25-1 : 2-3
ZAALBLOK - ZAAL Don Quishoot D1 Nuenen D1 : 1-2

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 

terug naar vorige pagina

Heren 1- R.H.C. Concordia H1 : 2 - 1 
 

In het weekend van 18 en 20 november stonden er 2 thuiswedstrijden op de planning van de Horster hockeymannen. Ze waren er uiteraard op gebrand om beide wedstrijden te winnen.

Het weekend begon op vrijdag met een bekerwedstrijd tegen Venray. Ondanks de stromende regen was het publiek toch in groten getale aanwezig om Horst naar een overwinning en overwintering te juichen. Uiteindelijk trok Horst aan het langste eind door een 4-1 overwinning in de Noord-Limburgse bekerderby, de volgende ronde van de beker zal plaatsvinden op 17 maart 2023.

Op zondag stond de wedstrijd tegen Concordia op de planning. De mannen uit Horst waren erop gebrand om de goede reeks van dit seizoen voort te zetten met een overwinning. Het weer was wederom matig, maar toch stond er weer veel publiek langs de lijn. Horst begon goed aan de wedstrijd en wist doormiddel van Luuk uit een rebound van een strafcorner de 1-0 te maken. In het tweede kwart waren er kansen voor beide teams, maar geen van beide teams wisten hier een doelpunt van te maken.
In het derde kwart werd er wederom gescoord maar deze keer voor de uitspelende ploeg Concordia die vanuit een snelle counter wisten te scoren, 1-1. Vanaf de gelijkmaker waren beide teams erop gebrand om de winnende treffer te maken. Deze kwam uiteindelijk in de laatste minuut waarbij de supersub Max doormiddel van een strafbal voor Horst wist te scoren, 2-1. Hierdoor wist Horst nog op het nippertje de 3 punten thuis te houden en het weekend af te sluiten met 2 overwinningen.
27 november is het alweer de laatste wedstrijd voor de winterstop, deze zal gespeeld worden in Rosmalen.


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site