Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 

terug naar vorige pagina

Heren 1- HC Waalwijk H1 : 5 - 2 
 

Waalwijk - Horst

Na de mooie overwinning vorige week in Dongen, gingen we vol goede moed naar Waalwijk. Waar we in de voorbespreking te horen kregen dat we ook deze dag alles op alles moesten zetten om een mooi resultaat neer te zetten.

In het eerste kwart kwam Waalwijk al snel op een 1-0 voorsprong, maar ons gek maken deden we niet. En dat bleek want enkele minuten later maakte Luuk een heerlijke 1-1.

In het tweede kwart kwamen we meer op stoom en hadden we veel kansen en uiteindelijk werd een van deze mogelijkheden verzilverd door Evert. Einde eerste helft

In de rust kregen we een peptalk, we zijn er nog niet en moeten doorzetten en alles geven om de 3 punten mee te nemen.

In het derde kwart werd Horst verrast door een scoop waardoor het 2-2 stond en dus nog harder aan de bak moesten en dat hebben we laten zien in kwart vier. Floris maakte een geweldige actie, waarna Wouter het laatste zetje gaf. De bevrijdende 2-3.  Niet lang daarna maakte Sander de 2-4 door een goede actie van Max langs de achterlijn waarna het slotakkoord was voor Wouter.

2-5 winst en dat betekent dat we komende week in Horst tegen Deurne promotie af kunnen dwingen. Kom dat zien Iedereen is van harte welkom op het sportpark van HCH Horst op 29 Mei om 14:45.


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws

KNHB Naar de KNHB Site