Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - MHCD D1 : 0-1
D2 - V.M.H.C. Basko D2 : 1-0
D3 - HC Boekel D3 : 7-1
D4 - HC Delta Venlo D7 : 8-2
D5 - HOCKEY HEEZE D2 : 3-2
H1 - MHC Wijchen H1 : 1-1
H2 - HC Helmond H7 : 1-7
H3 - HC Oirschot H3 : 1-1
GH1 - HC Eindhoven G1 : 4-2

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 

terug naar vorige pagina

Heren 1- MHC Boxmeer H1 : 6 - 0 
 

Afgelopen zondag was het weer zo ver. De mannen van Horst heren 1 mochten weer de kunstgrasmat op om te proberen de reeks overwinningen door te zetten. Na een weekend waarin niet één, maar twee overwinningen werden behaald door een extra wedstrijd voor de Silvercup, zat het volste vertrouwen erin om weer een nieuw positief resultaat te behalen. Deze keer mochten we het opnemen tegen Boxmeer Heren 1.

Er werd op eigen veld gespeeld met veel publiek, dus er was genoeg energie om met een goed gevoel de wedstrijd in te gaan. Het eerste kwart begon dan ook goed voor Horst. Met overtuiging werd de eerste goal gescoord na een paar minuten spelen. Het spel werd door Horst gedomineerd met overwegend balbezit en goed combinatiespel. Na dit eerste doelpunt volgden er in het eerste kwart maar liefst drie opeenvolgende doelpunten. Hiermee sloten ze het eerste kwart af met een 4-0 voorsprong. Echter, na het eerste kwart stagneerde de doelpuntenmachine. Het tweede kwart verliep chaotisch en Horst kwam niet op gang. Dit resulteerde in een gelijkspel in het tweede kwart zonder doelpunten voor beide teams.

In de rust werd uitgebreid besproken wat er beter kon. Hiermee werden afspraken gemaakt voor de tweede helft, want Horst was ambitieus en wilde nog zo veel mogelijk scoren. De tweede helft begon en het was snel duidelijk dat de nieuwe afspraken zorgden voor een stabieler spel. De doelpunten vlogen de tegenstander nog niet om de oren, maar het spel werd weer door Horst bepaald. Wel werd in het derde kwart het vijfde doelpunt gescoord. Vervolgens werd in het laatste kwart voor de zesde keer de keeper van de tegenstander gepasseerd. De laatste minuten van de wedstrijd werden wel nog even spannend, aangezien Boxmeer nog even aanzette om een eretreffer de scoren. Echter, Horst was gebrand om het doel schoon te houden, en met succes. Eindstand: 6-0.

Na de wedstrijd had Sander Smets, die zelf ook een goede wedstrijd had gespeeld (met ook een doelpunt), de eer gekregen om de Man of the Match uit te kiezen. Er werd snel en zonder twijfel besloten dat dit Sam Slaats moest zijn. Horst kon met een goed gevoel het veld af stappen en zo de zondagmiddag eindigen met een lekkere derde helft.


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws
KNHB Naar de KNHB Site