Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 

terug naar vorige pagina

G-Hockey 1- Oss G1 : 1 - 5 
 

Hoi lezers/lezeressen

Vandaag hadden we de inhaalwedstrijd tegen Oss, die begin september werd afgelast, door ziektegevallen bij Oss, waardoor ze geen volwaardig team konden afvaardigen. Door de corona-regels, moesten we in de auto met mondkapje op, omdat we allemaal van verschillende huishoudens zijn. Er was geen publiek aanwezig, alleen maar de leiders van Oss, de spelers/speelsters van Oss en de scheidsrechters, en natuurlijk ons team, met de spelers/speelsters, en de trainers Pieter en Heleen. In het team was bijna iedereen aanwezig, helaas konden Bart en René er niet bij zijn. René, ik hoop dat je snel helemaal weer blessurevrij bent, zodat je weer mee kan spelen. René is er wel altijd bij, als we hem nodig hebben en komt ook altijd kijken, maar helaas is het nu niet mogelijk. Dank je wel hiervoor, René.

Oss had pas 1 wedstrijd achter de rug, ze verloren met 6-1 van Upward. Niet alleen de wedstrijd van Oss tegen ons is afgelast, maar ook de wedstrijd tegen Were Di Tilburg. In de eerste helft werd er zeer goed gespeeld. Er werd goed rondgespeeld. Het bleef heel lang 0-0, we kwamen zelfs op voorsprong, in de achtste wedstrijd van ons als achttal, kwamen we voor het eerst op voorsprong, 0-1 door een doelpunt van Geert, ook onze eerste doelpunt dit seizoen. Helaas zakte ons goede spel in de laatste minuten van de eerste helft in, waardoor Oss 2x kon scoren en we dus toch nog met een achterstand de rust ingingen. In de tweede helft ging het ook niet zo goed als in de eerste helft. We probeerden wel om in de wedstrijd te blijven, maar het was al snel duidelijk dat Oss nog altijd een maatje te groot voor ons was. Nu hebben we 25 minuten goed gespeeld, als we zo door gaan, wordt het steeds langer en kunnen we uiteindelijk ook eens een wedstrijd winnen. 

Iedereen deed zijn uiterste best en er werd zeer goed verdedigd en Michaela had een paar super-reddingen. Misschien raar om te zeggen, als je 5 doelpunten tegen krijgt, maar zij hebben zeker wel tientallen kansen gehad. Toch hadden we ook onze kansen. Er werd best in een hoog tempo gespeeld. Voor de kijkers (die er niet mochten zijn) zou het wel een aardig schouwspel zijn geweest. 

Wat een beetje minder was, de irritaties van Oss. Ze ergeren best veel, en als iemand een klein duwtje geeft tegen hun, beginnen ze ook al te ergeren. Het is niet fijn om er tegen te spelen. Gelukkig bleven vandaag al onze spelers/speelsters rustig er tegen. Oss is best een moeilijke ploeg om tegen te spelen, mede door hun irritaties. Tegen geen enkele andere ploeg hebben we deze problemen. 

Uiteindelijk hebben ze wel verdiend gewonnen. Ze hebben 2 zeer goede spelers, waartegen het moeilijk is om tegen hun te spelen. 

Wat ik wel bewonderswaardig vind aan ons team, vroeger in het zestal wonnen we bijna alles, nu als achttal hebben we nog alles verloren, maar de gezelligheid blijft in het team. Tijdens de training en wedstrijden gaan serieusheid, concentratie en gezelligheid goed samen bij ons. Daar kunnen heel veel teams een voorbeeld aan stellen. 

De stand is nu als volgt in onze poule:

Upward Arnhem 3-9  (25-2)

 MHC Oss 2-3 (6-7)

Were Di Tilburg 2-3 (4-10)

HC HORST 3-0 (1-17)

De winnaar in onze poule gaat na de winterstop naar de landelijke poule, net als de winnaar in de andere poule van regio Zuid-Nederland en Oost-Nederland. Dat zal in onze poule wel Upward worden, wij komen na de winterstop in een poule, waarschijnlijk dus weer met Oss en Were Di.

De uitslagen in de anderen poule Zuid/Oost: 

Twente - Upward 2 4-7

Upward 2 - Ares 4-0

Stand

Upward tweede team 2-6 (11-4)

Twente Hengelo 1-0 (4-7)

Ares Apeldoorn 1-0 (0-4).

Op dit moment zouden dus Upward 1 en Upward 2 naar de landelijke poule gaan na de winterstop. En dan zouden wij in een poule komen met Oss, Were Di Tilburg, Twente Hengelo en Ares Apeldoorn. 

Op 7 november hebben we de volgende wedstrijd, thuis tegen Oss. Als het doorgaat, als er dan geen lockdown is.

Groetjes

Eefje

 

 


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site