Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 

terug naar vorige pagina

G-Hockey 1- Were Di Tilburg G 1 : 3 - 8 
 

Hoi lezers/lezeressen

Vandaag hadden we onze eerste uitwedstrijd als achttal. De landskampioen Upward hadden we al achter de rug (op 16 november spelen we nog in Arnhem zelf), maar dat wil niet zeggen dat de andere ploegen (Tilburg en Oss) stukken minder zijn. Daar kwamen we direct achter, toen we in een mum van tijd met 2-0 achter stonden, de 2-0 werd wel afgekeurd door de clubscheidsrechters van hun, waarom weet ik niet precies? We dachten al direct: wat is dit een goede ploeg? Naarmate de wedstrijd vorderde, werd wel duidelijk dat Were Di ook al jaren bij elkaar was, getuige de systemen die ze speelden in de wedstrijd. Heel veel wisselingen op posities tijdens de wedstrijd zelf, maar ze waren niet zo goed als Upward. Af en toe slordig spel. Voor ons was het te merken, dat we pas onze tweede wedstrijd als achttal speelden, tegenover de jaren ervaring van de Tilburgers. Upward is al 19 jaar samen. Were Di weet ik niet, maar toch ook al heel wat jaren. Ze waren af en toe wel slordig. Wij wisten wel drie keer te scoren, 2 doelpunten van Bart en 1 van Geert. Het werd 1-0  en 2-0, maar de 2-0 werd dus afgekeurd. We kwamen op 1-1 door Bart, maar er ging een goede combinatie vooraf. Van achteruit via Eefje, Kevin, Geert kwam de bal bij Bart en die maakte er 1-1 van. Een mooie combinatiegoal en de mooiste van de drie. Were Di kwam op 4-1, alvorens we terugkwamen tot 4-3. Daarna scoorde Were Di nog viermaal. Toch was de tweede helft beter dan de eerste helft van onze kant. Bij momenten konden we ook goed met de ploeg uit Tilburg meedoen.

Een verlies, maar iedereen heeft zijn best gedaan. Het is voor ons pas de tweede wedstrijd in een achttal, de tegenstanders hebben al heel wat meer jaren ervaring. Wij moeten het nog allemaal leren. Ik wil iedereen bedanken. De mede-spelers en de mede-speelsters. We moesten het met acht spelers doen, dus iedereen speelde een hele wedstrijd. Er waren geen reserves. René keepte, omdat Michaela is geopereerd. Beterschap Michaela. Dan hadden we achterin Irmy en Eefje, op het middenveld Leon, Kevin en Krissy en voorin Bart en Geert. Ik wil de trainers bedanken (Pieter en Maud)  voor het ons in veilig in Tilburg brengen en ook weer veilig in Horst, en voor hun coaching. Jullie hebben het ook goed gedaan. En dan wil ik de ouders van Krissy bedanken voor het ook veilig brengen in Tilburg en in Horst en voor hun support. De tegenstanders natuurlijk ook, want zonder tegenstanders kunnen we geen wedstrijd spelen en de scheidsrechters. Were Di G1 is ook best wel een sportieve ploeg. De wedstrijd was ook zeer sportief. 

Voorlopig hebben we alleen de trainingen, ook vanwege de herfstvakantie. Op 26 oktober spelen we weer thuis op ons vertrouwde sportpark. De tegenstander is dan Oss. Zij hebben net als ons de eerste twee wedstrijden verloren, alleen met iets minder grote cijfers dan ons. Ze hebben met 8-0 verloren van Upward en met 4-1 van Were Di. Het is de minste tegenstander, maar dat wil niet zeggen, dat ze heel slecht zijn. Ze zijn alle drie goed. En ook van Oss weet ik dat ze al een paar jaar met een achttal spelen, dus meer ervaring dan ons. Maar wij zijn zeker niet kansloos, al zijn resultaten niet van belang. Goed ons best doen en met heel veel plezier blijven hockeyen, dat is het belangrijkste.

Groetjes

Eefje

 


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Bart vd Bosch
  • Joren vd Sande
KNHB Naar de KNHB Site