Social media
Snelmenu
Uitslagen

MA3 - MHCV MO18-1 : 1-5
D4 - HC Delta Venlo D6 : 2-4
D1 - DVS D1 : 3-3
D2 - HV Weert D4 : 3-1
D3 - Don Quishoot D9 : 1-7
D5 - HC Oranje Rood D17 : 2-2
H1 - HC Gemert H1 : 3-1
H2 - HC Delta Venlo H7 : 1-0
H3 - HC Grave H1 : 1-7
Vet A - HC Eindhoven H30-1 : 2-3

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 
Vorige pagina

Maak kennis met Hockeyclub Horst tijdens de gezellige inloopochtend op 1 oktober aanstaande

Heb je interesse in hockey of wil je gewoon eens komen kijken hoe het er bij Hockeyclub Horst aan toe gaat? Kom dan zeker naar de gezellige inloopochtend op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 13.00 uur bij Hockeyclub Horst. Er zijn deze ochtend rondleidingen en allerlei leuke activiteiten waarmee je de hockeysport leert kennen. Vrijwilligers zijn er natuurlijk ook om vragen (van ouders) te beantwoorden over een lidmaatschap bij Hockeyclub Horst.

Op zaterdag 1 oktober staan vrijwilligers van Hockeyclub Horst klaar om bezoekers te ontvangen. Ze krijgen er een rondleiding over het clubterrein. Er zijn op deze ochtend natuurlijk volop wedstrijden voor de jeugd en ook de kantine zal gezellig bevolkt worden door hockeyteams, hun coaches, begeleiders en supporters. Je proeft dus echt de sfeer van de club. Op het miniveldje mogen bezoekers zelf oefenen met stick en bal. Daarvoor zijn leuke oefeningen uitgezet zoals een wedstrijdje balletje hooghouden voor beginners. Er staan echte keepers in de goal. Je hebt dus alle gelegenheid om je eerste hockeygoal ooit te scoren. Je mag hockeykleding, keeperskleding en andere attributen bekijken én zelf passen. Neem een kijkje in de kleedkamers, het materialenhok en de velden. In de kleurhoek zijn mooie kleurplaten. In de kantine krijg je net als een echte jeugdhockeyer bij HCH (suikervrije) ranja en komkommer. Voor de ouders is er net als voor alle hockeyouders koffie en thee. Voor alle bezoekers is er bovendien een goodiebag met onder anderen een waardebon voor een aantal gratis proeftrainingen bij Hockeyclub Horst.

De inloopochtend bij HCH is bedoeld voor iedereen met interesse in de club of in de hockeysport. Wil je deelnemen aan de open inloopochtend op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 13.00 uur? Meld je dan aan via [email protected]. Je vindt HCH aan de Gebr. van Doornelaan 126 in Horst. De hockeyclub ligt achter het Dendron College en de Dendron sporthal.SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws

KNHB Naar de KNHB Site