Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - MHCD D1 : 0-1
D2 - V.M.H.C. Basko D2 : 1-0
D3 - HC Boekel D3 : 7-1
D4 - HC Delta Venlo D7 : 8-2
D5 - HOCKEY HEEZE D2 : 3-2
H1 - MHC Wijchen H1 : 1-1
H2 - HC Helmond H7 : 1-7
H3 - HC Oirschot H3 : 1-1
GH1 - HC Eindhoven G1 : 4-2

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 
Vorige pagina

Update Coronabeleid

Nu we een paar weken ervaring hebben met de nieuwe openstelling van de kantine op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen we voorlopig concluderen dat dit allemaal voorspoedig verloopt. De sfeer is weer helemaal terug dat is een mooie ontwikkeling.
Gelet op de Corona restricties moeten we echter een aantal zaken nog wat scherper aanzetten om deze ontwikkeling niet te laten botsen met de huidige regels. Onderstaand een aantal aandachtspunten.
  1. Alle bezoekers van horeca en kantines weten of behoren te weten dat het verblijven in deze ruimtes alleen toegestaan is met een bevredigend resultaat van de QR app. Inmiddels is achter de bar een mobiele telefoon beschikbaar om dit op verzoek van de bezoeker te checken. Hoe deze werkt wordt uitgelegd op bijgaande site van de overheid https://coronacheck.nl/nl/scanner. Het is dus aan de bezoeker om zich te laten checken om binnen te mogen consumeren.
  2. Indien de bezoeker zich niet heeft laten registreren verblijft hij voor eigen risico van beboeting bij een eventuele controle.
  3. Dit betekent dus dat Indien men geen QR check wil doen enkel een bezoek aan het toilet, het afhalen van consumpties is toegestaan; bezoekers zijn hiervoor zelf verantwoordelijk. 
  4. Na 23:59 uur is de kantine gesloten; de barhoofden stoppen de verkoop van consumpties tijdig zodat dit ook kan worden gerealiseerd.
  5. Op de tafels in de kantine zal dit via informatiebladen duidelijk gemaakt worden vanaf dit weekend.
Wij volgen hiermee de algemeen gekozen werkwijze van andere kantines binnen Horst aan de Maas en hopen dat iedereen hier constructief aan mee zal werken.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws
KNHB Naar de KNHB Site