Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - MHCD D1 : 0-1
D2 - V.M.H.C. Basko D2 : 1-0
D3 - HC Boekel D3 : 7-1
D4 - HC Delta Venlo D7 : 8-2
D5 - HOCKEY HEEZE D2 : 3-2
H1 - MHC Wijchen H1 : 1-1
H2 - HC Helmond H7 : 1-7
H3 - HC Oirschot H3 : 1-1
GH1 - HC Eindhoven G1 : 4-2

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 
Vorige pagina

Kantine & Accommodatie

  • Vanaf 12.9.2021 staan er een aantal nieuwe barhoofden klaar voor alle bezoekers op de zondagen. We zijn als bestuur heel blij dat het initiatief om hier tot een meer evenwichtige verdeling van taken en verantwoordelijkheden te komen geleid heeft tot een planning waar we met zijn allen trots op kunnen zijn. Bedankt voor het enthousiasme van de nieuwe vrijwilligers. Ook voor de toekomst willen we graag zorgen dat de diensten op vrijdag, zaterdag en zondag en ook bij speciale gelegenheden voldoende kunnen rekenen op vrijwilligers. Meldt je aan er is altijd werk aan de winkel bij hockey club horst.
  • Uit hygiëne overwegingen willen we ook iedereen vragen niet langer meer (sport)tassen, horloges, sleutelbossen of andere zaken achter het buffet te bewaren. Ook willen we dat bezoekers/leden/kinderen welke geen bardienst vervullen daar ook komen. Uit veiligheid, hygiëne en toezicht in het kader van de vergunning is dat niet geoorloofd. De namen in de planning op de website worden overleg bij eventuele controles.
  • Barhoofden zullen er toe zien dat dit niet gebeurd; maar het begint met het eigen gedrag van de bezoekers.
  • Vanaf 1.9.2021 zullen de prijzen van de kantine worden aangepast; gelet op de kostenstijgingen van de inkoop maar ook om gelijke tred te houden met de lokale horeca is dit noodzakelijk. Ook zullen we gedurende het nieuwe seizoen ons assortiment- binnen mogelijkheden - blijven aanpassen aan wensen van bezoekers 
  • Rondom de herfstvakantie zal er weer een oproep gedaan worden aan vrijwilligers om de buitenboel te doen. Het terrein en onze spullen heeft onderhoud/schoonmaak nodig en wat kan en daar thuis hoort wordt door professionele partijen gedaan maar het kan geen kwaad om met zijn allen kleine klusjes samen op te pakken. Hierover binnenkort meer.
  • Met ingang van 1.1.2022 zullen we in navolging van de vrijdagen en zondagen alleen nog maar cashless (geen contante betalingen meer). werken. Dit betekent dat we dus ook op zaterdagen maar ook alle andere eventuele gelegenheden geen contanten meer. 


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws
KNHB Naar de KNHB Site