Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Update Corona virus

De regering heeft dinsdag 13 oktober verdergaande maatregelen afgekondigd om het covid19 virus onder controle te krijgen. Het was geen leuke maar wel een duidelijke boodschap. 

Voorop gesteld:  Wij horen positieve reacties dat we het als vereniging geweldig doen. Dank daarvoor. We hebben de afgelopen weken slechts enkele opmerkingen gehad die sportief zijn opgelost. Over het grote geheel gezien houden we ons prima aan de regels. Ook dank aan de mensen die zich spontaan of gevraagd inzetten om alles soepel te laten verlopen.  

Toch gaan er vanaf woensdag 14 oktober weer nieuwe maatregelen gelden. Geen competitie of wedstrijden, en voor de leeftijd vanaf 18 jaar geldt dat trainen in teamverband voorlopig niet mogelijk is. Wij wachten de adviezen van de KNHB en NOC/NSF af over wat wel mogelijk is. Voor de leeftijd tot 18 jaar mag er natuurlijk volop getraind worden. 

Wij vragen wel nadrukkelijk aan de leeftijdsgroep tussen de 13 en 17 jaar met maximaal 4 personen op 1,5 meter van elkaar naar de trainingen te komen en weer naar huis te gaan.   

Natuurlijk mogen jullie ons altijd benaderen voor vragen of opmerkingen.


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site