Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Samenwerkingsverband afslag 10 stopt

19 september 2020 heeft in Dagblad de Limburg een artikel gestaan waarbij wordt aangekondigd dat afslag 10 stopt te bestaan. Hockey club Horst heeft aan de wieg gestaan van dit initiatief en hebben dit besluit ook met gemengde gevoelens ontvangen.  

De afgelopen 8 jaar is veel energie gestoken in de ontwikkeling van Afslag 10 als samenwerkingsverband. In de loop van 2019 is het bestuur tot de conclusie gekomen dat samenwerking middels afslag 10 moeizaam verliep doordat resultaten uitbleven. In de ledenvergadering van januari 2020 hebben wij onze leden ge├»nformeerd dat we een minder actieve en meer afwachtende rol zijn gaan aannemen en op sommige verenigingsdossiers onze eigen regie weer zijn of wilden gaan nemen.  

Wij blijven van mening dat ons sportpark in een fantastisch gebied ligt en dat we willen blijven samenwerking met andere gebruikers, Dus verenigingen, onderwijs, gemeente, ondernemers en bewoners. Afslag 10 heeft ons veel kennis en vrienden opgeleverd waar we ook in de toekomst mee willen blijven samenwerken.

Voor het functioneren van de vereniging heeft de ontbinding geen gevolgen en wij zijn op dit moment bezig met enkele ontwikkelingen waarbij we een afwachtende houding hadden aangenomen. Hierover zullen we u komend jaar kunnen gaan informeren. 

Mocht u vragen hebben dan dan kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken of stuur een mailtje naar [email protected]


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site