Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - Sint Oedenrode D1 : 0-2
D2 - R.H.C. Concordia D2 : 1-3
D3 - Maastrichtse Hockey Club MHC D8 : 6-0
D4 - Maastrichtse Hockey Club MHC D7 : 1-3
H1 - MHC Bommelerwaard H1 : 0-5
H2 - DVS H2 : 3-3
H3 - Hockeyclub 's-Hertogenbosch H12 : 3-1
JA1 - MHCV JA1 : 4-3
JB1 - H.V. HOCKEER JB1 : 4-1

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Covid 19 is van ons allemaal! Jouw inbreng is nodig.

Zoals jullie gezien hebben zijn er op het sportpark allerlei aanpassingen gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen herinneren aan de richtlijnen vanuit het RIVM en de veiligheidsregio.

Het is belangrijk dat wij ons aan deze voorschriften houden. Wij willen een veilige sportomgeving. Hou je daarom aan de afspraken en de richtlijnen en accepteer ook dat je erop gewezen wordt zodra dit even niet lukt. Dat maakt het voor iedereen makkelijker en draagt eraan bij dat we zoveel als mogelijk kunnen blijven hockeyen.

Om het sportpark zo goed mogelijk "corona proof" te maken hebben we enkele "pilotmomenten" gehad. Hierop we gekeken wat er gebeurt en geanticipeerd waar dat nodig was.

Deze maatregelen zijn voor ons allemaal. Daarom vragen we jullie dat wanneer er ideeën zijn waarop we dit nog beter kunnen doen deze te melden. Stuur daarvoor een mail naar [email protected] 

Daarnaast is het een eis dat we een administratie bijhouden van de bezoekers aan het sportpark. Indien je op het sportpark komt is het belangrijk je te registreren. Dit hoef je niet maar is ook je eigen verantwoordelijkheid. Op het sportpark hangen QR codes. Scan deze en vul de vragen in. Het is overigens makkelijker dan je vooraf denk. Je hoeft je maar eenmalig te registeren vanaf dat moment kun je dezelfde gegevens weer opnieuw gebruiken bij een volgend bezoek.

Ik wens ons veel veilige en gezellige uren op het sportpark voor iedereen. Hou je aan de richtlijnen en kom met ideeën waarop we dit beter kunnen doen.

ps.  Het sportpark is groot. Groter dan we denken. Nu zie je vaak een concentratie van mensen rondom het terras terwijl er op andere plekken met name rond de velden niemand staat. Loop het rondje eens andersom en je zult ontdekken dat ook daar ruimte is.


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site