Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Win prijzen met een coole truc!

We leven in een vreemde periode. We worden gevraagd om alle sociale contacten te vermijden en dat in een tijd dat we eigenlijk iedere week willen trainen en genieten van Hockey. Voorlopig worden we gevraagd om tot 6 april alle activiteiten op het sportpark te staken. Dus geen trainingen en geen bijeenkomsten. 

Daarnaast barsten we van de energie! 
Om toch lekker buiten bezig te zijn willen we als Hockey club jullie graag informeren over Streethockey of Urban hockey. Deze vorm van Hockey kun je overal spelen. Zelfs in de achtertuin! Pak je stik en bal. Trek je Hockeyschoenen aan en pak uit het tuinhuisje wat spullen zodat je bezig kunt zijn met Hockey. 

YouTube kanalen barsten van de voorbeelden. Bekijk deze oefeningen. Doe ze na en post ze. Nog beter verzin een eigen oefening, post deze en zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen deze oefening nadoen en ook posten. 

Enkele voorbeelden zijn: 


Doe de oefeningen alléén en hou afstand van elkaar
Het is natuurlijk de bedoeling dat jullie je houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dus,op dit moment, doe de oefeningen alléén en hou altijd voldoende afstand tot elkaar. We willen dus geen filmpjes zien waar groepen bij elkaar staan maar waarop jullie alléén zonder iemand in de buurt de oefeningen nadoen. Bijvoorbeeld achter in de tuin of op je balkon! Het kan!

Wanneer je zelf een "Coole" truc hebt geleerd plaats deze dan op facebook, twitter of Instagram met de hashtag #streekhockey #hockeyclubhorst #doejemee of tag Hockey Club Horst in je filmpje met de oefening. Je mag natuurlijk ook oefeningen welke geplaatst worden nadoen en posten. Het lid van Hockey club Horst met de mooiste en coolste truc conform de richtlijnen van de overheid van dat moment, ontvangt een leuke prijs aan het einde van het seizoen. De prijsvraag duurt zolang we niet kunnen trainen en als je de filmpjes maakt of opstuurt willen we ook zien dat je je houdt aan de richtlijnen van de overheid. Dus, op dit moment,  blijft uit minimaal 1,5 meter van elkaar, Geen groepen bij elkaar en conform de richtlijnen van de #overheid

Doe je best #hockeyclubhorst #afslag10 #doejemee #streethockey rekent op jullie!

Gemeente Horst aan de Maas Afslag10 Sport aan de Maas Horst24 KNHB Nieuws uit Horst aan de Maas Omroep Horst aan de Maas


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site