Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - Sint Oedenrode D1 : 0-2
D2 - R.H.C. Concordia D2 : 1-3
D3 - Maastrichtse Hockey Club MHC D8 : 6-0
D4 - Maastrichtse Hockey Club MHC D7 : 1-3
H1 - MHC Bommelerwaard H1 : 0-5
H2 - DVS H2 : 3-3
H3 - Hockeyclub 's-Hertogenbosch H12 : 3-1
JA1 - MHCV JA1 : 4-3
JB1 - H.V. HOCKEER JB1 : 4-1

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Felix van Haren, lid van verdienste van Hockey club Horst

Tijdens de algemene ledenvergadering van 10 januari 2020 is Felix van Haren benoemd tot Lid van Verdienste van Hockeyclub Horst. 

Felix is in 1991 lid geworden van Hockeyclub Horst als speler van destijds Heren Veteranen. Naast het spelen in dit elftal heeft hij zich op veel verschillende manieren ingezet voor de club. Zo heeft hij onder andere de digitale revolutie meegemaakt en mede vormgegeven. Hockeyclub Horst had een eigen clubmagazine, de Hockey Talkie, welke periodiek werd  verspreid onder de leden. Deze periodiek werd mede door Felix samengesteld en gedrukt, waarna het boekje bij ieder lid werd bezorgd. 

Nadat de vereniging meer ging automatiseren kwam er mail, ook een website en later een app, waarmee leden dezelfde informatie als de Hockey Talkie kregen. In 2012 is de laatste uitgave van de Hockey Talkie verschenen, waarna de informatie op de website beschikbaar kwam. Mede door Felix zijn deze veranderingen in gang gezet en is hij nog steeds betrokken bij het onderhoud van deze app.

Felix heeft zich ook verdienstelijk gemaakt door het wedstrijdsecretariaat uit te voeren. Het wedstrijdsecretariaat is op sommige momenten (van het jaar) een bijzonder tijdrovende functie, omdat alle planningen van wedstrijden en velden gemaakt moeten worden. Hij heeft hier veel energie en tijd ingestoken en was altijd bereid om teams te woord te staan, wanneer er wedstrijden verzet moesten worden of plotseling gewijzigd.

Felix heeft zich op een bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor de hockey- sport in Horst en de vereniging. Leden en oud-leden zijn hem daar dankbaar voor. Het lijkt als vanzelfsprekend dat er wedstrijden zijn en er een veld beschikbaar is. Deze vanzelfsprekendheid is echter niet spontaan maar vergt planning en organisatie. 

Op woensdagavond 8 januari zijn enkele bestuursleden bij Felix thuis geweest om hem te informeren over de benoeming tot Lid van Verdienste. Vrijdagavond 10 januari 2020 zijn de leden geïnformeerd over dit besluit. Dat werd met een warm applaus bekrachtigd.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site