Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

DVS H1 - Horst H1: 3-2

DVS H1 - Horst H1 (3-2) 
 
De laatste wedstrijd van het voor Horst zo mooie jaar, was daar. Om kwart voor drie stond Horst op het veld van DVS. Meteen na het eerste fluitsignaal moest Horst opletten. Dat werd ondersteund door de scheidsrechters, die de toon zetten. 
 
Niet veel later was het dan ook DVS dat op voorsprong kwam. Niet geheel onterecht, want Horst oogde een beetje lam. DVS ging goed door en wist een strafcorner te forceren. Horst was echter scherper en wist deze te pareren. Met enkele passes was de bal aan de overkant en werd 1-1 de ruststand. Horst begon de tweede helft fel, toch viel de tweede goal van DVS snel. Bij de zoveelste strafcorner schoot de bal tegen de plank. Toen kwam Jeroen van de bank. Toch kwam DVS voor een strafcorner naar voren. Maar wederom wist Horst via een counter te scoren. Zo kwam de stand 10 minuten voor het einde op 2-2 te staan, en merkte Horst dat het vol voor de overwinning kon gaan. Na een aanval vol hakken, zagen en stoten werd de bal door DVS met de backhand onder de keeper geschoten. In een alles of niets poging wist Horst nog de paal te raken, maar helaas niet meer de 3-3 te maken. 
 
De goede Horster seizoenshelft werd zo met een nederlaag afgesloten. Gelukkig volgende week nog een kans om in de beker een ronde verder te komen. Dit was het jaar voor wat betreft hockey in 2019; hopelijk zien we iedereen ook weer in 2020 langs de zijlijn ! 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
KNHB Naar de KNHB Site