Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Horst H1 - Tegelen H1 (4-0)

Met een schrale wind uit het oosten en de koperen ploert diep verscholen achter het wolkendek, mocht Horst vandaag aantreden tegen Tegelen. Horst tiert welig in de derde klasse en bestiert inmiddels de tweede plek en overtreft daarmee haar verwachtingen. Tegelen staat zesde, dus een tegenstander om rekening mee te houden. Hoe dan ook: aan Horst de taak om Team Tegula naar de eeuwige jachtvelden te sturen.
Na het fluitsignaal was het strijdplan van Tegelen direct duidelijk: hoge druk op de Horster-defensie. Dit bood echter geen soelaas voor de wit-groenen, in een strakke counter wist Jelle - na een mooie schijnbeweging - het net te vinden. Het tweede kwart was voor Horst, dat middels enkele goede combinaties het tij wist te keren:
Max scoorde uit een corner en Floris kon een mooie aanval bekronen met een intikker. Met een 3-0 voorsprong ging Horst comfortabel de rust in.
In het derde kwart probeerde Tegelen de druk nog meer op te voeren. De defensie had haar zaakjes echter prima op orde en enkele strafcorners daargelaten - die gepareerd werden door onze rots in de branding Ruben - kon Tegelen de druk niet verzilveren.
Hoewel het spel van Horst niet mooi was, kwam men er af en toe mooi uit en middels een counter wist Luuk de 4-0 binnen te tikken. Met deze overwinning verstevigt Horst haar plek bovenin. Volgende week voorlopig de laatste wedstrijd: Horst mag naar DVS in Waarle met als doel om als tweede de winterstop in te gaan.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Bart vd Bosch
  • Joren vd Sande
KNHB Naar de KNHB Site