Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Horst H1 - Meerssen H1 (3-2)

Zondag 31 maart, 14.45 uur, stond Horst paraat om het op te nemen tegen Tim Urlings en co uit Meerssen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tussen de nummers 1 en 2. Het doel was duidelijk, de ongeslagen reeks van dertien wedstrijden intact te houden, waarmee goede zaken gedaan zouden worden voor het kampioenschap.

Alhoewel de start van de wedstrijd laagdrempelig van aard was en weinig spectaculairs voor ogen had - wist Luuk Hendriks na vijftien minuten speeltijd een ingebrachte stuiterende bal te verwerken tot een doelpunt: 1-0. Hierna was het Horst dat aanspraak maakte op het maken van het volgende doelpunt, maar het was Meerssen, dat zich een strafcorner wist te verschaffen. Tim Urlings mocht aanleggen voor de strafcorner en wist deze met een sleep te promoveren tot de 1-1. Na vervolgens menig kans gemist te hebben voor de goal van Meerssen - was het Max Smedts die een persoonlijke actie vakkundig omzette in een strafbal en deze verzilverde met een doelpunt. Het spel werd naderhand steeds grimmiger met als hoogtepunt een slim ingezette valpartij van Tim Derix, bij een wat te enthousiaste Tim Urlings.Desondanks gingen de mannen uit Horst met een 2-1 voorsprong content de rust in.

Na een inspirerend woord van Juul begon de tweede helft voor Horst voortvarend en werd een strafcorner mooi ingeslepen door Max Smedts, 3-1. Met deze voorsprong in handen, liep de tijd in het voordeel van Horst. Het was Urlings die zich dit realiseerde en zijn team met een motiverende kreet wist aan te zetten tot het maken van de 3-2 vanuit wederom een ingeslepen strafcorner. Het Meerssens offensief was echter te laat ingezet, waardoor Horst met een volle buit het Mossel-Saté-feest in kon gaan. Het kampioenschap is nabij en kan volgens menigeen niet meer ontlopen worden. Dit gegeven is ook bekend bij de respectievelijke nummers twee en drie van de competitie - naast Bommelerwaard heeft ook de poster boy van Meerssen aangegeven aanwezig te zijn bij het kampioensfeest van Horst Heren 1.

Aankomende zondag om 14.30 uur staat een bezoek aan Peel en Maas H1 op het programma. Tot dan !


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Casper Tacke
  • Luc Verdellen
KNHB Naar de KNHB Site