Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

HCH gaat "cashless" op vrijdagavond

Hockey Club Horst wil op termijn de kantine zoveel mogelijk "cashless” exploiteren. Aanleiding is de algemene ontwikkeling waarbij contant geld steeds minder gebruikelijk is.  Hoe lang we daar de tijd voor nemen hangt af van de ervaringen die we gaan verzamelen en reacties welke we gaan krijgen. 
Met name vereenvoudiging van de werkzaamheden, een efficiënte administratieve verwerking en het terugbrengen van kosten en risico’s zijn belangrijke argumenten hiervoor. 
We gaan dit natuurlijk niet onvoorbereid en overhaast doen. We nemen hiervoor voldoende tijd zodat iedereen zich daarop kan instellen. Inmiddels hebben we een modern kassa-systeem, 2 betaalautomaten en we zie ook dat veel gasten van de kantine niet meer "cash” zijn en graag betalen per pin en dat is prima zo. Ook bij andere verenigingen is deze ontwikkeling ook gaande.
Met ingang van 22/03/2019 starten we met de vrijdagavonden. We zullen dit evalueren aan het einde van het speelseizoen 2018/19 en zullen dan kijken of het ook voor andere dagen van de week kan worden geïntroduceerd.
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
KNHB Naar de KNHB Site