Social media
Snelmenu
Uitslagen

D2 - HC Oranje Rood Oranje-Rood D5 : 2-4
D3 - Eersel D2 : 2-2
D4 - Don Quishoot D10 : 3-4
H2 - HC Helmond H5 : 5-3
H3 - HV Weert H3 : 0-4
HA - Nuenen HA : 4-3
JA - HC Gemert JA2 : 3-0
JB1 - Hockey Geldrop JB2 : 1-7

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Barhoofden gezocht!

Wil jij (of ken jij iemand) die in een gezellige sfeer een paar keer per jaar een bijdrage wil leveren aan de gastvrijheid van Hockey Club Horst. Dan is dit een oproep aan jou te reageren.

Voor de planning van de kantinediensten zoeken we Barhoofden voor de zondagse speeldagen. Jij bent dan de vrouw of man  die de organisatie van achter de bar en in de keuken in handen neemt; jij ziet toe op een gastvrije sfeer, een verzorgd drankje en een lekkere (gezonde) snack. Jij krijgt daarbij altijd ondersteuning van andere vrijwilligers welke helpen met de drankjes en de hapjes. Jij zorgt – samen met de andere vrijwilligers - voor een correcte financiële afwikkeling en zorgt er voor dat de sporters en bezoekers een fijne tijd bij Hockey Club Horst hebben.

Wil je een keer een dag(deel) meedraaien in de kantine dan kan dat. Dat is dat een mooie gelegenheid om er achter te komen hoe leuk en gezellig dit voor je zelf kan zijn en hoe dankbaar dit werk voor de Hockey Club is. Uiteraard wordt je ingewerkt en krijg je ook ondersteuning om je je eigen te maken met de werkzaamheden. Ook als je voor de vrijdagavond of zaterdag belangstelling hebt ben je van harte uitgenodigd te reageren.

Bent je geïnteresseerd of weet je iemand die dit zou willen doen, neem dan contact op met Ton v.d. Munckhof. Mail naar [email protected] voor meer info.Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Lieke v Dijck
KNHB Naar de KNHB Site