Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Overbetuwe H1 - Horst H1 (2-9)

Op de laatste zondag van november mocht Horst afreizen naar Elst voor een wedstrijd tegen Overbetuwe. Het doel voor de dag was duidelijk: na 9 opeenvolgende overwinningen moest de laatste heuvel voor de winterstop genomen worden om zo met 30 punten de winter(stop) in te gaan.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat het klasse-verschil tussen beide teams zo groot was als de bergketens in Nepal. Na de 0-1 vroeg in de wedstrijd dacht Horst dan ook, dat het al zo goed als gespeeld was. Deze wedstrijd kende echter niet alleen pieken, maar ook dalen. Want in de eerste uitbraak van de Overbetuwsen wisten ze de stand weer gelijk te trekken. Gelukkig wist Horst snel weer de weg omhoog te vinden. Via enkele splijtende passes, snelle combinaties en strakke finishes was het Horst dat voor rust 1-5 op het scorebord wist te zetten.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. Horst speelde niet op de toppen van z’n kunnen, maar wist wel het verschil nog groter te maken. Helaas was het ook Overbetuwe dat er nog zin in had en daardoor ook nog een speldenprikje uitdeelde. Uiteindelijk bleef de stand steken op 2-9. Waar vooral Horst zich achter de oren mag krabben, dat het verschil in de uitslag niet groter was. Maar toch ... de overwinning was binnen en de eerste 10 wedstrijden van het seizoen waren winnend afgesloten. Op naar de tweede seizoenshelft, waarin we uiteraard gaan proberen om ons puntentotaal te verdubbelen. Fijne jaarwisseling. Tot dan!


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
KNHB Naar de KNHB Site