Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - V.M.H.C. Basko D1 : 1-0
D2 - Nuenen D2 (O) : 2-4
D3 - Hockey Geldrop D4 : 0-4
D4 - MHCV D2 : 1-1
H1 - Mixed Hockey Club Heesch H1 : 8-0
H2 - HC Helmond H6 : 2-8
H3 - HOB Bakel H1 : 0-1
HA - Hockeyclub 's-Hertogenbosch HA : 1-3

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Jeroen Schobbers neemt afscheid

Donderdag 15 november heeft Jeroen Schobbers afscheid genomen als bestuurslid van Hockey club Horst. Jeroen is in 2015 gekozen als bestuurslid met Sponsering, PR en ICT in zijn portefeuille

We hadden nog graag even van de kwaliteiten van Jeroen gebruik willen blijven maken maar helaas liet zijn persoonlijke agenda dit niet toe en heeft hij keuzes moeten maken. Jeroen heeft de afgelopen 3 jaar veel betekent voor de continuïteit voor de vereniging. Zijn belangrijkste taak was de contacten met sponsoren. Jeroen heeft enkele belangrijke sponsorovereenkomsten gesloten met verschillende partijen zoals Albert Heijn, Lenssen advies, Garçon en Meulendijks Sport in Horst. 

Jeroen heeft ook steeds gewezen op de combinatie van zijn portefeuille. Sponsoring, ICT en PR hebben weinig met elkaar te maken. Aan sponsoring heeft  1 persoon zijn handen vol terwijl PR en ICT daarmee niet minder belangrijk zijn.  Daarnaast heeft hij ook steeds getriggerd wat een sponsor kan betekenen voor de vereniging en de vereniging voor de sponsor. Daar zijn een aantal mooie ideeën uit voortgekomen. Daar gaan we nog eens goed over nadenken hoe we deze rollen willen gaan vervullen met de kansen welke gaan komen. 

Jeroen, bedankt voor je tijd en inzet voor de vereniging. Je opvolger Bram Sommerdijk is tijdens de vergadering gekozen en we zijn ervan overtuigd dat hij deze rol op zijn eigen manier net zo voortvarend gaat invullen.
Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Mare Duffhues
KNHB Naar de KNHB Site