Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - V.M.H.C. Basko D1 : 1-0
D2 - Nuenen D2 (O) : 2-4
D3 - Hockey Geldrop D4 : 0-4
D4 - MHCV D2 : 1-1
H1 - Mixed Hockey Club Heesch H1 : 8-0
H2 - HC Helmond H6 : 2-8
H3 - HOB Bakel H1 : 0-1
HA - Hockeyclub 's-Hertogenbosch HA : 1-3

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Algemene Ledenvergadering 2018

Donderdag 15 november 2018 was de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Hockey club Horst, 

Het bestuur heeft samen met de aanwezige genodigde van gedachten gewisseld over het afgelopen jaar en de komende jaren. De onderwerpen waren onder andere de evaluatie van de Boerenbruiloft, ontwikkelingen rondom afslag 10, en de accommodatie van Hockey club Horst. 

Jeroen Schobbers was niet herkiesbaar voor een bestuursfunctie. Hij wordt opgevolgd door Bram Sommerdijk. Bram gaat zich met name bezighouden met sponsoring. Tevens kreeg Diane Seuren een verdiend bloemetje voor haar inzet voor de vereniging. 

Ook werden Tarita Kleuskens en Marc Slaats bedankt voor hun inzit bij het vervangen van het kunstgrasveld en het mini veld. Tijdens de opening van het veld heeft Tarita zoveel mogelijk mensen die meegeholpen hebben persoonlijk bedankt. Na de plannen en voorbereidingen van Marc Wijnen hebben Tarita Kleuskens en Marc Slaats veel tijd gestoken in de uitvoering. De gesprekken met de gemeente, de aannemer en de co├Ârdinatie van de werkzaamheden die de Hockey Club zelf moest uitvoeren. Dat heeft het afgelopen jaar veel tijd gekost en dat mag gewaardeerd worden volgens de aanwezigen. 

Samengevat is Hockey club Horst een vereniging die haar zaken goed voor elkaar heeft. Op verschillende punten moet het komende jaar en komende jaren ge├»nvesteerd worden en veranderingen gaan plaatsvinden. Het is goed om daar met elkaar van gedachten te wisselen zodat het bestuur dit verder kan gaan oppakken en uitwerken. Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Mare Duffhues
KNHB Naar de KNHB Site