Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - HV Meerssen D1 : 2-1
D2 - HC Nova D2 : 2-3
D4 - SMHC De Hopbel D6 : 1-2
H1 - M.H.C. Deurne H1 : 3-2
H2 - HTCSON Hockey H2 : 0-5
H3 - HC Helmond H5 : 1-2
HA - HC Oranje Rood HB : 5-3
GH1 - V.M.H.& C.C. M.O.P. G 1 : 3-2

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Nuth H1 - Horst H1 0 - 8

Afgelopen zondag stond de tweede competitiewedstrijd voor de mannen uit Horst op de planning. Na de verliespartij van vorige week, reden ze met volle moed naar Nuth om dit keer wél met drie punten naar huis te gaan.

Horst begon in de eerste helft zeer sterk. Duels werden gewonnen en er werden kansen gecreƫerd. Helaas werden deze kansen niet benut. Na een kwartier kregen de mannen uit Nuth een strafcorner. Deze werd in eerste instantie goed gestopt en ook in tweede instantie, helaas was er geen antwoord op de derde tik. Nu stond het 1-0. Dit was een zekere klap voor Horst. Bovendien versterkte Nuth na het openingsdoelpunt uit de strafcorner. Zo werd het al snel 2-0, 3-0 en op het einde van de eerste helft zelfs 4-0.

In de rust vertelde de coach zijn bevindingen en vertelde wat hij ervan vond. Horst werd hierdoor opnieuw gemotiveerd om er met volle kracht tegenaan te gaan. Dat zag je ook aan het spel. De duels werden weer gewonnen en Horst kwam sterker uit de rust dan de tegenstander. Helaas resulteerde dit niet in doelpunten, de goalie van Nuth was goed op dreef. En zoals zo vaak: als het doelpunt niet aan de ene kant valt, dan wel aan de andere kant 5-0. Maar de mannen van Horst gaven niet op, ze bleven alles geven wat ze in zich hadden en creƫerden een aantal mooie kansen. Helaas werden de kansen niet beloond. In tegendeel, Horst kreeg nog een aantal doelpunten om de oren. Uiteindelijk resulteerde dit alles in een 8-0 verlies.

De mannen uit Horst kunnen terugkijken op een wedstrijd waar iedereen alles heeft gegeven, wat helaas niet werd beloond. Hopelijk wordt het spel volgende week wel beloond, want dan staat de derby thuis tegen Venray op het programma en gaan de mannen weer vol voor de punten.


Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
KNHB Naar de KNHB Site