Social media
Snelmenu
Uitslagen

D2 Zaal - Hockeyclub 's-Hertogenbosch D2 : 3-1
D2 Zaal - HV Weert D2 : 2-8
D2 Zaal - HC Eindhoven D2 : 2-8
D2 Zaal - HV Weert D2 : 0-7
H1 Zaal - Don Quishoot H1 : 2-2
H1 Zaal - HC Scoop H1 : 1-3
H2 Zaal - Geel-Zwart H4 : 3-1
H2 Zaal - HC Oranje Rood Oranje-Rood H13 : 3-2
ZAALBLOK - ZAAL Oranje-Rood H13 - Geel-Zwart H4 : 2-9
ZAALBLOK - ZAAL Cranendonck H1 - Scoop H1 : 1-5

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Vorige pagina

Hockeyclub Horst organisator Boerenbruiloft 2018

Wij zijn erg blij dat wij als hockeyclub in 2018 de Boerenbruiloft in Horst mogen organiseren. Hierdoor kunnen we laten zien dat wij als hockeyclub een leuke, actieve vereniging zijn. Met het organiseren van de boerenbruiloft proberen we ook de onderlinge verbondenheid van de leden en ouders binnen de vereniging te versterken.
Het organiseren van de Boerenbruiloft  houdt onder ander in dat er zowel jongens als meisje voor de jeugd Boerenbruiloft gevraagd gaan worden (voor 1 juli a.s.). De leeftijdscategorie hiervoor is groep 7-8 van de basisschool. Vanuit de hockeyclub zal er begeleiding zijn voor deze jongens en meisjes, maar ook de ouders vragen we hierbij te ondersteunen. Tevens zal er vanuit carnavalsvereniging d’n Dreumel begeleiding zijn voor deze groep jongens en meisjes.
Verder mogen we als vereniging het verlovingsbal organiseren (het uitkomen van het boerenbruidspaar). Spelers van het boerenbruiloftsgezelschap en het boerenbruidspaar zullen gedurende het jaar benaderd worden. Het boerengezelschap wordt bekend gemaakt tijdens een gezellig verlovingsfeest in ons clubhuis.
Tijdens de optocht is het de bedoeling dat we ons als hockeyclub op een mooie en positieve manier presenteren. Behalve het boerenbruiloft gezelschap willen we met een grote groep aanwezig zijn in de optocht. Alle leden worden uitgenodigd om mee te doen.
Op dinsdag met de carnaval is de Boerenbruiloft in de Mèrthal. Ook dan zullen er veel vrijwilligers nodig zijn om onder andere achter de bar en in de hal mee te helpen.
Het komende jaar zullen we nog veel hulp nodig hebben voor de ondersteuning van de commissies en de activiteiten die we gaan uitvoeren. Hiervoor zullen we diverse leden, maar ook ouders actief gaan benaderen. We zouden het ook heel fijn vinden als leden of ouders van leden zelf contact met ons, via Jos Gijsen, opnemen als je zelf een actieve bijdrage wilt leveren.
Wij hebben er erg veel zin in en hopelijk jullie ook.

De Boerenbruiloft commissie:
Voorzitter:
Jos Gijsen 
Secretaris:
Leon van de Bekerom
Spel:
Jolanda Koster, Ankie Wijnands,
Tarita Kleuskens en Stefan Klaver

Financiën:
Marc Slaats en Leon van den Bekerom
Hal:
Juul Gijsen en Marc Kleuskens
Optocht:
Mark Versleijen en Max van Ooijen
PR/sponsoring:
Ingrid van der Sterren


 


Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Prisca vd Sterren
KNHB Naar de KNHB Site