Social media
Snelmenu
Uitslagen

Zaal D1 - HC Cranendonck D1 : 6-2
Zaal D1 - Sjinborn D1 : 5-2
Zaal H1 - Maastrichtse Hockey Club MHC H1 : 2-5
Zaal H1 - HV Weert H1 : 3-3
ZAALBLOK - ZAAL Mierlo D1 Concordia D1 : 5-2
ZAALBLOK - ZAAL Cranendonck D1 Mierlo D1 : 2-6
ZAALBLOK - ZAAL Concordia D1 Sjinborn/Meerssen D1 : 1-0
D1 - Sjinborn D1 : 8-0
D2 - H.O.D. D4 : 4-2
D4 - HC Oranje Rood D11 : 3-1

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 
Vorige pagina

Steun Stefan Klaver voor de Publieksprijs - Avond van de Sport 2023

Met trots kunnen wij delen dat Stefan Klaver van onze vereniging is genomineerd voor de Sportwaarderingsprijs van de Avond van de Sport 2023!

Dit initiatief van Sport aan de Maas in samenwerking met Gemeente Horst aan de Maas belicht de onmisbare inspanningen van sportvrijwilligers binnen onze gemeente. Als bestuur hebben wij Stefan Klaver genomineerd voor deze prijs, omdat wij vinden dat hij/zij dit verdient voor al het vrijwilligerswerk dat hij voor onze club heeft gedaan.

Naast de Sportwaarderingsprijs, die op maandag 20 januari door een vakjury wordt gekozen, is er een Publieksprijs, waarop iedereen in de gemeente kan stemmen. Daarom hebben we jullie hulp nodig!

Laten we samen als vereniging laten zien dat we onze vrijwilligers waarderen, en stemmen op Stefan om hem kans te laten maken op de Publieksprijs en hem zo extra in het zonnetje te zetten!

Stemmen is eenvoudig en kan online via: https://expedities.negen.nl/avond-van-de-sport-gemeente-horst-aan-de-maas/ of via onderstaande QR-code. Hier kun je je ook al aanmelden als je aanwezig wil zijn bij de Avond van de Sport.


Over de Avond van de Sport
Datum: maandag 20 november 2023
Tijd: van 19:30 tot ca. 21:30 uur
Locatie: Cultureel Centrum ’t Gasthoês in Horst

Sport aan de Maas organiseert in samenwerking met Gemeente Horst aan de Maas de Avond van de Sport. Op maandag 20 november vindt dit jaar de derde editie plaats, van 19:30 tot ca. 21:30 uur in Cultureel Centrum ’t Gasthoês in Horst.

Het doel van deze avond is de erkenning en waardering van sportvrijwilligers en sportinitiatieven binnen onze gemeente. Met een divers programma belooft het net als vorige edities een mooie avond te worden. Zo is er een interview met voormalig hockey-international Maartje Paumen. Daarnaast is er een interactieve sportquiz die wordt gepresenteerd door all-time VVV-topscorer Maurice Graef. De avond wordt gepresenteerd door Glenn Seelen uit Grubbenvorst.

Laat je stem horen en steun Stefan Klaver! Alvast bedankt!

 SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws

KNHB Naar de KNHB Site