Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - V.M.H.C. Basko D1 : 1-0
D2 - Nuenen D2 (O) : 2-4
D3 - Hockey Geldrop D4 : 0-4
D4 - MHCV D2 : 1-1
H1 - Mixed Hockey Club Heesch H1 : 8-0
H2 - HC Helmond H6 : 2-8
H3 - HOB Bakel H1 : 0-1
HA - Hockeyclub 's-Hertogenbosch HA : 1-3

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Toernooien 

B-There toernooi Hôrs 

De afgelopen jaren hebben we veel succesvolle B-toernooien gehouden met enthousiaste teams uit alle windstreken van het land. Ook dit jaar organiseert Hockey Club Horst een knallend tweedaags B-toernooi voor jongens en meisjes B-teams van alle niveaus. Op vrijdagavond 5 juli en zaterdag 6 juli 2019 staat het hockeyterrein helemaal in het teken van het B-toernooi.

Kamperen!
Vrijdagavond zijn jullie welkom vanaf 19:00 om de zelf meegebrachte tenten op te zetten op het speciaal daarvoor ingerichte kampeerterrein.

Feesten! 
Uiteraard staat jullie op vrijdagavond een spetterende show te wachten met een DJ, waarbij je ondertussen kunt genieten van een hapje en een drankje.

Hockeyen!
We organiseren een hockeytoernooi met spannende, leuke maar vooral ook sportieve wedstrijden. De wedstrijden beginnen op zaterdag om 10.00 uur en duren 1x25 minuten.
Omstreeks 17.00 uur zijn alle wedstrijden gespeeld en aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Eten! 
Zorg er voor dat je de vrijdagavond gegeten hebt!
De zaterdag zal volledig verzorgd zijn met een ontbijt en een lunch in de vorm van een buffet. 

Inschrijven!
Het toernooigeld bedraagt € 350,- per team van maximaal 15 spelers/ speelsters inclusief begeleiding. Voor elke extra persoon wordt dit bedrag verhoogd met €20,00. Let op: de inschrijving is pas definitief wanneer het toernooigeld binnen 14 dagen na inschrijving overgemaakt is op bankrekening nr. 12.36.03.676 t.n.v. Hockey club Horst o.v.v. 
B-toernooi en de naam van de club en het team. Bij niet tijdig betalen vervalt de inschrijving
Voor meer info of aanmelding: [email protected]

Dit mag je niet missen!!C-Stars toernooi Hôrs

De afgelopen jaren hebben we veel succesvolle C-toernooien gehouden, met enthousiaste teams uit alle windstreken van het land. Ook dit jaar organiseert Hockey Club Horst weer een gezellig en sportief toernooi voor jongens en meisjes teams uit de C-categorie van alle niveaus. Op zaterdag 29 juni 2019 staat het hockeyterrein helemaal in het teken van het  C-toernooi.

Hockeyen en nog veel meer!
We organiseren een hockeytoernooi met leuke en sportieve wedstrijden en spannende attracties (zoals een stormbaan). De wedstrijden beginnen op zaterdag om 10.00 uur en duren 1x25 minuten.
Omstreeks 17.30 uur zijn alle wedstrijden gespeeld en zullen de prijzen worden uitgereikt. 

Eten!
Rond het middaguur zal er een prima verzorgd en 
lekker lunchbuffet voor iedereen klaarstaan. 

Inschrijven!
Het toernooigeld bedraagt € 200,00 per team; dit bedrag is inclusief een volledig verzorgde lunch per team van maximaal 15 personen inclusief begeleiding. Voor elke extra persoon wordt dit bedrag verhoogd met €13,50. Let op: de inschrijving is pas definitief wanneer het toernooigeld binnen 14 dagen na inschrijving overgemaakt is op IBAN nr. NL37RABO 012.36.03.676 t.n.v. Hockey club Horst o.v.v. C-toernooi en de naam van de club en het team. Bij niet tijdig betalen vervalt de inschrijving.
Wij willen je graag verwelkomen op ons C-toernooi waarbij sportiviteit en gezelligheid de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Voor meer info of aanmelding: [email protected]
D-Stars toernooi Hôrs

De afgelopen jaren hebben we veel succesvolle D-toernooien gehouden met enthousiaste teams uit alle windstreken van het land. Ook dit jaar organiseert Hockey Club Horst weer een gezellig en sportief toernooi voor jongens en meisjes teams uit de D-categorie van alle niveaus. Op zondag 30 juni 2019 staat het hockeyterrein helemaal in het teken van het D-toernooi.

Hockeyen en nog veel meer!
We organiseren een hockeytoernooi met leuke en sportieve wedstrijden en spannende attracties (zoals een stormbaan). De wedstrijden beginnen op zaterdag om 10.00 uur en duren 1x25 minuten.
Omstreeks 17.30 uur zijn alle wedstrijden gespeeld en zullen de prijzen worden uitgereikt. 

Eten!
Rond het middaguur zal er een prima verzorgd en lekker lunchbuffet voor iedereen klaarstaan. 

Inschrijven!
Het toernooigeld bedraagt € 200,00 per team; dit bedrag is inclusief een volledig verzorgde lunch per team van maximaal 15 spelers/ speelsters inclusief begeleiding. Voor elke extra persoon wordt dit bedrag verhoogd met €13,50. Let op: de inschrijving is pas definitief wanneer het toernooigeld binnen 14 dagen na inschrijving overgemaakt is op IBAN nr. NL37RABO 012.36.03.676 t.n.v. Hockey club Horst o.v.v. D-toernooi en de naam van de club en het team. Bij niet tijdig betalen vervalt de inschrijving.
Wij willen je graag verwelkomen op ons D-toernooi waarbij sportiviteit en gezelligheid de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Voor meer info of aanmelding : [email protected]


 


Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Mare Duffhues
KNHB Naar de KNHB Site