Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - HC Mierlo D1 : 0-0
D2 - HCAS D2 (O) : 0-4
D3 - Maastrichtse Hockey Club MHC D4 : 0-2
D4 - HC Mill D1 : 3-0
H1 - HC Cranendonck H1 : 4-1
H2 - HC Horst H3 : 1-2
H3 - HC Horst H2 : 2-1
HA - Hockey Club Uden HA : 4-4

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 

Kaarten en Stopwatches

Beste Mensen,
Jac (en dus ook de rest van heel HCH) mist 'n paar dingetjes:
1. Scheidsrechterskaarten en 2. Stopwatches
Goede raad (van Jac) hoeft echt niet duur te zijn: direct nĂ¡ de wedstrijd terughangen en -leggen op de juiste plek in de kantine.

comment Stopwatch1.jpg

Veldtrainingen stoppen na 16 december

De veldtrainingen zullen doorgaan tot en met 16 december 2018, op voorwaarde dat het weer meewerkt (mocht het weer te slecht zijn; dan zal de Technische Commissie in overleg met de trainer de training afzeggen). Daarna is het tijd voor Kerst, Oud en Nieuw (en even bijkomen van alle feestdagen) en vanaf 14 januari 2019 starten de

Sint bezoek HCH op 30 november!

Binnenkort is Sinterklaas weer in het land en ook op de Hockeyclub krijgen we bezoek op vrijdag 30 november! Om 17.00 uur zijn jullie van harte welkom. We zullen samen alvast liedjes oefenen en wachten op Sinterklaas en zijn pieten.

comment Kleurplaat.pdf

Hockey club Horst opent nieuw veld

Zondag 28 oktober 2018 heeft Hockey club Horst haar nieuwe waterveld officieel in gebruik genomen. De dag werd om 11:15 geopende door voorzitter Tarita Kleuskens.

G E S L A A G D ! !

Geslaagd!!!!
 
Op vrijdag 2 november was er weer een scheidsrechters examen bij onze club.
Er waren 29 kandidaten voor dit examen, wat te boek stond als moeilijk.
Na uitleg van de examinator konden de cursisten aan de slag.
Uiteindelijk met een zeer mooi resultaat.

Sponsoravond - 'Verbinden met het oog op de toekomst'

Voor het eerst in de geschiedenis organiseerden RKsv Wittenhorst, HZPC-Horst, Hovoc volleybal Horst, Hockey Club Horst en Htc Horst gezamenlijk een sponsoravond.

Bestuurdersavond Afslag10

Vanuit Afslag10 werd initiatief genomen om op 13 september een avond te organiseren voor de besturen van de leden van Afslag10. Het doel daarvan was (hernieuwde) kennismaking, bijpraten en meedenken over Afslag10, draagvlak en betrokkenheid stimuleren en netwerken. Met een kleine 40 deelnemers was sprake van een prima opkomst.

Oude app stopt met werken

Een paar weken geleden is de nieuwe LISA app gelanceerd. Zoals aangekondigd zal de oude app ophouden te bestaan. Vanaf 31 oktober zal deze versie niet meer werken. Bij het openen van de oude app zul je een foutmelding ontvangen en zal deze zichzelf weer afsluiten. Zorg er dus voor dat je de app hebt bijgewerkt naar de laatste versie.

Rondom veld 1 is gras ingezaaid

Rondom veld 1 is gras ingezaaid. 
Aub niet betreden zodat we snel weer een mooie groene grasmat hebben.
Alvast bedankt!

OPROEP: KLUSTEAM

Om er voor te zorgen dat ons mooie sportpark er altijd optimaal bij ligt, willen we graag een Klusteam samenstellen. Het is de bedoeling om elke woensdagochtend onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan het bijhouden van al het groen rondom de velden en het uitvoeren van kleine reparaties aan clubgebouw en andere accommodaties.

Spelregelwijziging bij de junioren


Sticks ook toegestaan bij de junioren Tot en met afgelopen seizoen was sticks alleen toegestaan bij de senioren en veteranen, niet bij de junioren. De KNHB was van mening dat deze regel bij het jeugdhockey eventueel tot gevaarlijke situaties zou kunnen leiden. Inmiddels zijn er goede ervaringen opgedaan met deze regel bij de

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Jeske Cuppen
KNHB Naar de KNHB Site