Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - MHCD D1 : 4-0
D2 - HC Mierlo D2 : 2-4
D3 - MHCV D2 : 0-1
D4 - Maastrichtse Hockey Club MHC D8 : 5-0
H1 - MHCdeDommel H1 : 14-0
H2 - HC Helmond H6 : 2-3
H3 - C.M.H.C. CIVICUM H3 : 10-1
GH1 - Arnhemse Mixed Hockey Club Upward G 1 : 1-12

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 

21 september: Inhaalmoment fotoshoot en toestemming!

Aankomende zaterdag, 21 september, is er de mogelijkheid om in de sporthal van Hovoc nog op de foto te gaan voor het Albert Heijn Horst foto verzamelalbum. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kan dit van 12.00 tot 13.00 uur. Zorg dat je zelf een geel HCH shirt en stick bij je hebt anders kan er geen foto gemaakt worden.

Dommel H1 - Horst H1 (0-14)

Na een week van de eerste overwinning te hebben kunnen genieten was het voor Horst weer tijd om op pad te gaan. Deze week stond er namelijk een wedstrijd tegen Dommel op het programma. Na een lange rit was de motivatie om aan de wedstrijd te beginnen ook hoog. Vanaf het eerste fluitsignaal zou er vol voor de overwinning worden gegaan. Het

Bitje en handschoen gevonden

Zaterdag (7 sep) gevonden op de hoek van de  Gastendonkstraat en de Noordsingel. Af te halen bij Jac Kleuskens. Graag even vooraf bellen.

comment Handschoen en Bitje01.jpg

HCH is op zaterdag rookvrij!

Hockey club Horst is vanaf vanaf dit seizoen op zaterdag rookvrij. Veel kinderen brengen een deel van de zaterdag door op onze sportvereniging. Het aantal rokers is op zaterdag eigenlijk minimaal en daarom vraagt hockey club Horst aan iedereen die op het sportterrein komt voortaan het terrein rookvrij te houden.

HCH foto verzamelalbum vereist toestemming!

In het najaar van 2019 organiseert HCH in samenwerking met Albert Heijn Horsteen hockeyplaatjesactie. Alle leden van onze vereniging worden op de foto gezet voor een gepersonaliseerd hockeyplaatje, waarmee uiteindelijk een supermooi verzamelalbum van onze vereniging wordt gemaakt. Super gaaf dus!

HCH sokken zijn weer te koop!

Door het faillissement van Meulendijks Sport in Horst wat het tijdelijk niet mogelijk om zwarte sokken met HCH logo te kopen. Gelukkig kunnen we nu mededelen dat de HCH sokken weer verkrijgbaar zijn bij Sport 2000 in Venlo.

‘de Klep’ Cashless op Zondagen

Zoals eerder bekend gemaakt is vanaf vrijdag 22/03/2019 onze kantine "cashless”. Inmiddels hebben we daar nu goede ervaringen mee.  Ervaring leert dat meer en meer via PIN wordt betaald op dagen waarop senioren het clubhuis gebruiken. 

Reglementen Hockeybond KNHB

Regelwijzigingen: alle elftalwedstrijden in vier kwarten, de vliegende keeper verdwijnt
De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. Regelwijzigingen worden nooit gedurende het lopende seizoen doorgevoerd en daarom neemt de

Wie heeft onze hoepels gezien?

Tijdens de trainingen wordt er regelmatig gebuik gemaakt van hoepels in diverse kleuren. Het zijn er zo'n 15-/20-tal. Iemand heeft ze kennelijk (tijdelijk) meegenomen. Graag z.s.m. retour brengen s.v.p.

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Grant Thomson
  • Mark Versleijen
KNHB Naar de KNHB Site