Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
secretariaat@hchorst.nl
 

Spelregels ...

Hallo allemaal,
 
Een aantal van jullie spelen het komende seizoen voor het eerst als elftal en dus voor het eerst op een heel veld. Bijgaand ontvangen jullie het boekje "Hockeyspelregels in een Notendop".
 

comment Hockeyspelregels in een Notendop.pdf

Automatische incasso vanaf seizoen 2016-2017

Eén deze dagen ontvangt ieder lid een brief met informatie over de incasso van contributie. Hierin leest u alles over de veranderingen die vanaf komend seizoen 2016-2017 ingaan. Wij vragen iedereen de brief aandachtig te lezen en het bijgesloten formulier in te vullen.

comment HCH site brief automatische incasso.docx

Oefenwedstrijden JEUGD A tot D zaterdag 3 september

Op zaterdag 3 september zijn er oefenwedstrijden voor de Jeugd (A-D). Er zijn wedstrijden in Horst, maar ook in Tegelen en Blerick. De wedstrijden in Horst staan ook bij het eigen team op de site, omdat daar scheidsrechters bijgezet moeten worden. De wedstrijden in Tegelen en Blerick vind je alleen in het schema dat hierbij staat in de

comment Schema Oefenwedstrijden zaterdag 3 september 2016.pdf

Familietoernooi 2016 EINDSTANDEN

Poule 1          1 Dream Team
                    2 De Batsmannen

Berichtgeving omtrent Sportzone Kasteelsche Bossen

Op woensdag 22 juni heeft in de Limburger een artikel gestaan over de Sportzone Kasteelsche Bossen, waarvan HCH initiatiefnemer/participant is, welk artikel voor het hoofdbestuur aanleiding is om hier een toelichting op te geven:

Einde trainingen / start trainingen nieuwe seizoen

De trainingen gaan dit seizoen door tot en met 8 juli a.s. In het nieuwe seizoen zullen de trainingen weer starten op maandag 5 september 2016. Wil je (in overleg met je team en trainer) eerder starten met trainen, neem dan even contact op met de TC (via tc@hchorst.nl ), dan zorgen we dat jullie eerder jullie materialen krijgen.

Barhoofden gezocht met een zondagse gezelligheid

In de afgelopen jaren hebben Fred en Ingrid trouw op de speelzondagen - maar ook daarbuiten - gezorgd voor een gezellige en goed verzorgde "Klep”. Iedereen waardeert hun geleverde inzet, maar begrijpt ook heel goed dat ze het stokje graag - na zo’n lange tijd - hebben overgedragen.

Scheidsrechters ... Bedankt !

Scheids bedankt!  Kom naar het spelregelcafé.
”Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.

Meerssen D1 - Horst D1 (2-3)

De dames van Horst speelden afgelopen zondag in Meerssen. een plek waar Horst het vaker al erg lastig heeft gehad. Hoewel de eerste kans van de wedstrijd voor Horst was, was het Meerssen dat daarna het heft in handen nam, of beter gezegd; het heft in handen kreeg. De organisatie klopte bij Horst een tijd lang niet en Meerssen kreeg hierdoor

Trainerswisseling Dames 1

Na 3 jaar met veel enthousiasme zal Frank Eickmans een stap terug doen en stoppen met het trainen van de Dames. Alle betrokkenen zijn hiervan op de hoogte gebracht en Frank zal aan het einde van het huidige seizoen stoppen. Hij zal worden opgevolgd door Per Ouwerkerk met naast hem Jagber Fokke als assistent trainer. Frank, alvast

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
KNHB Naar de KNHB Site